Home Kulturë “Krom dhe luledele”- himn për të rinjtë e pas viteve ’90

“Krom dhe luledele”- himn për të rinjtë e pas viteve ’90

by Albanizma November 10, 2019 0 comment
“Krom dhe luledele”- himn për të rinjtë e pas viteve ’90